Kwekerij De Hessenhof
Home
METALEN PLANTETIKETTEN


Veelvuldig wordt ons gevraagd naar goede metalen plantetiketten en daar is moeilijk aan te komen. We importeren af en toe een pallet vol uit de VS (scheepsvracht) en daarmee houden we de prijs zeer betaalbaar. We verkopen ze al jaren en we gebruiken ze zelf ook! Ze gaan een eeuwigheid mee want ze zijn opnieuw te gebruiken en zien er bovendien fraai uit.
Het Kleine- en Middel Plaatetiket worden nu in de 'Heavy Duty versie' met roestvrijstalen ijzerdraad geleverd met een dikker zinken plaatje. Ze zijn aanmerkelijk sterker dan voorheen.
Beschrijf ze met een gewoon HB potlood, het grafiet gaat een reactie aan met het zink wat zorgt voor een jarenlang goed leesbaar schrift. Te verwijderen met staalwol of heel fijn schuurpapier. De plaklabels van de labelprinters hechten hier ook zeer goed op.


Dun metalen steeketiket per 100 € 37,50
afmeting: 1,25 x 17,5 cm

Daar waar een label niet opvallend hoeft te zijn, maar wel z'n diensten moet bewijzen. Heel geschikt voor planten in pot, of lage (rots)planten, maar onbruikbaar voor hogere vaste planten in een border. Gebruik daarvoor een groter etiket. Het taps toelopende gedeelte kan om een houtige twijg gevouwen worden, waardoor het voor (groenblijvende) heesters of bomen wel weer heel geschikt is. Let wel op, het gedeelte om te schrijven is maar klein: 1,25 x 8 cm.Steek-hangetiket.

Steek-hangetiket.Haarspeld etiket per 25 € 24
schrijfplaatje 2,25 x 8 cm 30 cm hoog

Een mooi steeketiket waarvan het hele schrift altijd boven de grond leesbaar is. De lange pennen zorgen ervoor dat het etiket goed in de grond verankerd blijft. Ook handig in potten. Een bescheiden, maar zeer bruikbaar etiket.Haarspeldetiket.

Haarspeldetiket.Klein plaatetiket met steel per 25 € 20
schrijfplaatje 2,25 x 6,25 cm 14 cm hoog

Eenvoudig en mooi. De kleinste versie van dit etiket met een mooi opstaand schrijfplaatje. Heel bruikbaar in wat grotere potten, de kruidentuin of rotsplanten, waarvan de naam goed zichtbaar moet zijn. Dit is de speciale Heavy Duty versie met roestvrijstalen draad in plaats van gegalvaniseerd draad en het zinken plaatje is ook dikker als voorheen.Klein plaatetiket met steel.

Klein plaatetiket met steel.Hoedetiket met steel per 25 € 25
schrijfplaatje 2,25 x 6,25 cm 26 cm hoog

Het schrijfplaatje is licht achterover gebogen, zodat het makkelijk afleesbaar is. Het past als een hoedje over het ijzeren draadwerk. Het mooiste etiket wat we hebben, sierlijk en geschikt voor allerlei doeleinden, zowel voor volle grond als potten.Hoedetiket met steel.

Hoedetiket met steel.Middel plaatetiket met steel per 25 € 27,50
schrijfplaat 3,1 x 8,75 cm 29 cm hoog

Heavy Duty versie. Het schrijfplaatje wordt d.m.v. vier kleine gaatjes vastgepend aan het draadwerk. U kunt het zo schuiven dat het precies in de goede positie (hoek) staat. Het schrijfplaatje is wat groter dan die van het hoedetiket, dus meer ruimte om te schrijven. Dit is de speciale Heavy Duty versie met roestvrijstalen draad i.p.v. gegalvaniseerd en het zinken plaatje is ook dikker dan voorheen.Middel plaatetiket met steel.

Middel plaatetiket met steel.Groot showetiket met steel per 25 € 32,50
52 cm hoog, schrijfplaat 3,1 x 8,75 cm

Zeer fraai etiket met extra lange steel. Heel geschikt voor open tuinen, verzamelingen of op andere plekken waar de naam van de plant meteen zichtbaar moet zijn. Voor een foto kijkt u hierboven (Middel plaatetiket) De afmetingen zijn hetzelfde alleen is de steel een stuk langer (52 cm tegen 29 cm)