Kwekerij De Hessenhof

Openingstijden

Het lenteachtige weer van de laatste weken heeft een enorme vaart gegeven aan de groei van de planten. Alles begint omhoog te komen en we krijgen er weer zin in. Niet alles zal nog in voorraad zijn, want u weet 's winters groeit er niets. Wat er in oktober niet is, dat is er ook in maart niet. Maar we zijn hard bezig met de vermeerdering, er wordt op dit moment volop gezaaid gescheurd en gepot.
Ook zijn er weer veel nieuwe Helleborus in bloei gekomen en alleen dat maakt een bezoek al de moeite waard. Bladaarde in zakken en los is er ook dus U kunt weer lekker aan de slag.
Eerdere berichten dat we op 14 maart open zouden gaan kunt U negeren.
Openingstijden 2019: alleen donderdag vrijdag zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.
Vanaf 28 februari tot en met 2 november

Op zon-en feestdagen zoals tweede Paas- of Pinksterdag, Hemelvaartdag en Koningsdag zijn we helaas niet open.

In de drukke voorjaarsmaanden maart t/m mei is het helaas niet meer mogelijk om buiten de openingstijden te komen. In de zomer en herfst kunt U hiervoor wel een telefonische afspraak maken, alhoewel U zich dan helemaal zelf moet helpen.

Dit komt omdat we nog één van de weinige kwekerijen zijn die alles zelf kweken. Juist die voorjaarsmaanden zijn cruciaal om het sortiment op te kweken, we hebben dan onze tijd hard nodig. Bedankt voor Uw begrip.

Tuinclubs en andere groepen zijn na voorafgaande afspraak van harte welkom, maar ook hier geldt dat in de maanden maart t/m mei het niet meer mogelijk is om buiten de openingstijden een afspraak te maken.