Kwekerij De Hessenhof

Openingstijden

Het lenteachtige weer van de laatste weken heeft een enorme vaart gegeven aan de groei van de planten. Alles begint omhoog te komen en we krijgen er weer zin in. Niet alles zal nog in voorraad zijn, want u weet 's winters groeit er niets. Wat er in oktober niet is, dat is er ook in maart niet. Maar we zijn hard bezig met de vermeerdering, er wordt op dit moment volop gezaaid gescheurd en gepot.
Ook zijn er weer veel nieuwe Helleborus in bloei gekomen en alleen dat maakt een bezoek al de moeite waard. Bladaarde in zakken en los is er ook dus U kunt weer lekker aan de slag.
Eerdere berichten dat we op 14 maart open zouden gaan kunt U negeren.
Openingstijden 2019: alleen donderdag vrijdag zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.
Vanaf 28 februari tot en met 2 november

Op zon-en feestdagen zoals tweede Paas- of Pinksterdag, Hemelvaartdag en Koningsdag zijn we helaas niet open.

ALSTUBLIEFT, RESPECTEERT U ONZE OPENINGSTIJDEN!
Dit komt omdat we nog één van de weinige kwekerijen zijn die alles zelf kweken. Juist die drie dagen dat we niet open zijn, zijn cruciaal om het sortiment op te kweken, we hebben dan onze tijd hard nodig. Het kwam b.v. regelmatig voor dat we tijdens het stekken klanten moesten helpen. Als we het na een kwartier stekwerk wilden hervatten, waren ze verdroogd.

Ook voor TUINCLUBSen andere GROEPENis het helaas niet meer mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Op donderdag, vrijdag en zaterdag bent U van harte welkom. Als U zich even per mail aanmeldt, heten we U bij aanvang welkom en vertellen we wat over de kwekerij. Dit duurt meestal zon 10-15 minuten. U kunt in de verkoopschuur droog zitten, er is gauw plek voor een 40-50 man. Er is een goede koffiemachine met heerlijke biologische koffie van Illimani.