Kwekerij De Hessenhof

NIEUWE PLANTENGIDSDE NIEUWE DIKKE PLANTENGIDS IS UIT!

U kunt dit liefst 336 pagina's dikke boek (met foto's) bestellen door slechts € 7,00 over te maken op NL07 INGB 0005 1833 80 t.n.v. De Hessenhof, Ede. Vergeet vooral uw adres niet te vermelden!Het kan tot twee weken duren voordat U het boekje ontvangt. Wij krijgen eens per week alle overschrijvingen ouderwets op papier en eens in de week gaat de hele zending weg met de langzame post van Sand. Dat scheelt enorm in de portokosten en daardoor kunnen we het voor slechts € 7,00 aanbieden. Dank voor uw begrip hiervoor!Ondanks het feit dat op deze website heel veel informatie staat, geven we nog altijd met veel plezier de Kwekerij- en Plantengids op papier uit. We merken dat hier enorm veel vraag naar is, we hebben er dan ook weer 8000 laten drukken.
Want wat gaat er nu boven een tastbaar boek, dat je kunt meenemen naar de kwekerij, waar je gelijk aantekeningen in kunt maken. Of in je tuinschuur kunt raadplegen, op de bank kunt lezen of dat zelfs, en dat vinden we het grootste compliment, op het nachtkastje ligt.
In dit boek vindt u niet alleen een uitgebreide beschrijving van de ruim 2800 soorten vaste planten die we kweken, maar vooral hoe er mee om te gaan. Zaken als: welke standplaats, de beste combinaties, hoe kun je de bloei verlengen en trucjes om planten niet te laten omvallen, worden allemaal uit de doeken gedaan. En, niet onbelangrijk, U bent op de hoogte van de nieuwste soorten en variëteiten!