Kwekerij De Hessenhof
Home Facebook

GEEN LEZINGEN MEER
Ik heb altijd met heel veel plezier lezingen gegeven. Minstens dertig jaar ben ik op pad geweest en ik denk dat het er in totaal zeker meer dan 600 geweest moeten zijn. Meestal was het voor 'Groei & Bloei' afdelingen en tuinclubs. Maar ook voor andere groepen zoals Plattelandsvrouwen, Rotaryclubs, scholen e.d. Soms was het dichtbij, maar regelmatig ook ver weg, tot in het buitenland toe.
Toch stop ik er nu mee. De groepen worden steeds kleiner. Men kan nu via internet heel gemakkelijk aan informatie komen. En het verkeer wordt ook steeds drukker. Als ik nu op een winterse dag 's avonds om half acht in het westen moet wezen, dan moet ik al om vijf uur gaan en dan ben je om 12 uur of nog later thuis. Files worden steeds langer. En een niet onbelangrijke beweegreden is dat het op de kwekerij steeds drukker wordt.
Daarom wil ik, ook namens mijn vrouw, alle mensen van Groei en Bloei, Tuinclubs en andere groepen heel hartelijk danken voor enthousiasme en hartelijke ontvangst in al die jaren. Ik heb er ontzettend goede herinneringen aan.

Hans Kramer, februari 2020