Kwekerij De Hessenhof
Home Facebook

RONDLEIDINGEN
Regelmatig wordt er gevraagd of we rondleidingen willen geven op de kwekerij. We hebben hier in het verleden altijd volmondig ja tegen gezegd omdat het ontzettend leuk is om te doen en de mensen de gelegenheid te geven hoe het er achter de schermen uitziet.
Maar het worden er te veel en tegen welke groep zeg je nu nee en tegen welke groep ja. Dat is niet uit te leggen en daarom hebben we het volgende besloten:
Rondleidingen zijn alleen mogelijk in de maanden augustus-september en oktober.
Niet alleen is in deze periode bij ons de druk van de ketel af, de kwekerij en zeker de moederbedden zijn op hun mooist.
De minimale groepsgrootte is 25 mensen.
Hier hebben we voor gekozen omdat we dan meer mensen bereiken. Zouden we kleinere groepen toestaan dan wordt het aantal aanvragen veel te groot.
Rondleidingen zijn alleen mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag.
De kosten bedragen ongeacht de grootte van de groep € 50,00.
U krijgt dan een rondleiding van ongeveer drie kwartier.

Maar meestal is een rondleiding helemaal niet nodig. Zeker niet als er weinig tijd is. Want ook zonder rondleiding is er van alles te zien. Als u met een groep(je) komt heten we u graag welkom. Dan vertellen we in zo’n 10 minuten wat over de kwekerij en hoe het hier in zijn werk gaat. Dat doen we graag en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Loopt u gewoon even naar de kassa en zeg dat u er bent.Rondleiding door de moederbedden.


Klik op print om deze pagina te printen.