Kwekerij De Hessenhof
Home

VERPAKKING en RETOUR BRENGEN VAN GEBRUIKTE POTTEN EN ZAKKEN
NEEM DOZEN OF KISTJES MEE BIJ UW BEZOEK, WIJ HEBBEN HET NIET.

U helpt ons hier enorm mee. Hebt U nergens aan gedacht dan hebben we natuurlijk nog wel tasjes van maïszetmeel. Daar vragen we € 0,10 voor. Neem dus zelf dozen kisten of zakken mee.


VERPAKKING EN RETOUR BRENGEN GEBRUIKTE POTTEN EN ZAKKEN EN KISTEN.

U kunt de bekende zwarte vaste plantenkrat op de kwekerij tegen een statiegeld van € 4,20 en voor de hoge kist € 5,00 incl. BTW te gebruiken. Alleen vrij nieuwe, cadmiumvrije kratten worden retour genomen.

Retour potten: Sommige klanten sorteren hun potten na het uitplanten en bewaren ze om bij een volgend bezoek weer terug te geven. Dat vinden we heel fijn, maar het percentage ligt nu nog maar op een schamele 25% Dat moet omhoog kunnen. Wij gebruiken potten van hoge kwaliteit en we kunnen ze meerdere malen gebruiken. Alleen plastic potten die van onze planten afkomstig zijn kunnen weer ingeleverd worden. We vragen U om ze zelf in onze sorteerhoek op maat uit te zoeken. Zo passen ze weer in de ringen van onze potmachine. Wilt U alles wat niet past weer mee naar huis nemen?Zo zien we de potten graag terug.

Dit is een ratjetoe van vreemde potten. Hier kunnen we niets mee.Retour groene compostzakken: Vanaf maart 2023 gebruiken we weer de vertrouwde dikke groene compostzakken. We zijn van het witte geweven materiaal afgestapt. Ze bleken niet zo duurzaam als ons beloofd was. De nieuwe groene zakken zijn wel wat duurder, we rekenen nu € 1,25 statiegeld. We kunnen ze alleen terugnemen als u ze droog, schoon en onbeschadigd inlevert. Natte, modderige zakken op een prop gedrukt worden niet teruggenomen. Bent u een regelmatige afnemer van zakken bladgrond, hou dan gewoon uw eigen zakken. Als u er netjes op bent kunt u ze wel 20 keer vullen. Laat ze niet onnodig in de zon liggen. Daar wordt elke kunststof bros van.